Google, Yahoo en MSN werken aan hun algoritme om de relevantie van de zoekresultaten te verbeteren. Bij het werken aan de elementen die betrokken zijn bij de relevantie van uw site (SEO), moet u in gedachten houden dat uw site relevant moet zijn voor de woorden die worden gezocht door uw klanten uit Rotterdam. Zo is het zinloos om “mijn” als trefwoord te gebruiken als uw bedrijf meubels verkoopt. De meer specifieke “meubels te koop” zal ervoor zorgen dat u zal worden aangeboden door de zoekmachines wanneer ze worden vergeleken met andere sites die meubels voor u verkopen. Zoals eerder vermeld, is het niet aan te raden flash navigatie te gebruiken. De pagina’s moeten voornamelijk uit SEO tekst bestaan, en HTML zou beter zijn. Dit zal ervoor zorgen dat uw site toegankelijk zal zijn voor de meeste zoekmachines (SEO). Het zal het ook gemakkelijker maken voor uw klanten uit Rotterdam om de pagina te vinden die ze zoeken. Selecteer ten minste 3 trefwoorden. U moet in staat zijn om een paar trefwoorden of een enkel trefwoord te selecteren. Het is makkelijker te vinden als u een paar trefwoorden kiest, en er is een grotere kans dat klanten uw site zullen zien. Als u op dit moment geen trefwoord heeft, bedenk dan waar u op zou zoeken als u een site als de uwe probeert te vinden. U kunt ook zoeken naar uw bedrijf door gebruik te maken van een sleutelzin. Een sleutelzin is waar mensen naar zouden zoeken als ze al bekend zijn met uw producten. 

Als je graag een bedrijf wilt die je helpt bij is het een goede tip om Online Infinity op te bellen en dan kunnen zij je helpen bij het maken van een juiste SEO campagne.

online-infinity.nl